adi sandu, adisandu, adrian sandu, dios

Despre şi de ce?

Un blog cu şi despre viaţă, în căutarea extraordinarului din ordinar!

Omul îşi sacrifică sănătatea pentru a face bani. Apoi îşi sacrifică banii pentru a-şi recupera sănătatea. Apoi este atât de nerăbdător cu gândul la viitor încat nu se bucură de prezent. Rezultatul este că nu trăieşte în prezent, dar nici în viitor. Trăieşte de parcă n-ar muri niciodată şi apoi moare fără să fi trăit.” Dalai Lama

{ 10 comentarii… citeşte-le mai jos sau adauga comentariul tău }

Nicu Radita 9 august 2011 la 9:52

vreau sa vad mai multe amanunte pentru un prieten aflat in stare foarte grava

Răspunde

adisandu 9 august 2011 la 9:58

Salut Nicu,

Ce anume de intereseaza?

Răspunde

lucian 003 17 septembrie 2012 la 22:24

Faina de in se foloseste doar pt cataplasme? atunci vreau sa folosesc taratea de psyllium fara faina de in.Ma chinui de vreo 4 ani cu pietre la rinichi si mai nou la fiere. pt rinichi cand iau ceva de spart pietre imi afecteaza si piatra de la fiere de 3cm.si se lasa cu greata ,durere in piept,ma deranjeaza dupa aceea diaree. ma chinui cu tot felul sa repar flora intestinala,si ma gandeam sa incerc si cu psyllium. ai cunostinte despre piatra la fiere?

Răspunde

adisandu 17 septembrie 2012 la 22:36

Salut Lucian! Ai incercat varianta de aici?

Răspunde

lucian 003 17 septembrie 2012 la 22:47

pare cam riscant. nu prea cred

Răspunde

ioana 19 septembrie 2012 la 14:48

Ce-mi place cand stiu ca trebuie sa caut ceva si gasesc un post chiar din ziua respectiva.
Am avut de la inceputul anului “simptome” de spiritual awakening. Nu mai pot sa ma indoiesc sau sa neg ca trebuie sa-mi gasesc darurile si sa lucrez la ele. Numai ca simt ca am nevoie de ajutor pe undeva si habar n-am de unde sa-l cer. Nu-mi plac preotii si dogmaticii. Si sunt destul de sceptica in general. Asa ca, draga Adi, poti sa intelegi ca am o problema.
Nu stiu exact de ce-ti scriu, doar ca am inceput sa invat ca daca dau peste ceva care simt ca ar putea sa ma ajute, trebuie sa-mi urmez instinctul. Deci, iata-ma cum il urmez. Intr-un comment. Daca ai vreun sfat, te rog…

Multumesc.

i

Răspunde

adisandu 25 septembrie 2012 la 13:12

Buna Ioana,

Scuze pentru raspunsul intarziat. Am fost deconectat o perioada de la ‘sistem’. In privinta numarului mare de persoane care au avut anul acesta simptome de ‘spiritual awakening’, cred ca este intr-adevar mai mult decat un sindrom al isteriei de masa. S-a vorbit atat de mult despre anul 2012, incat poate am inceput sa ne inducem anumite stari. Sau poate existau deja intr-o anumita stare latenta, trebuind doar sa fie activate/reactivate printr-un declic. Ceea ce nu poate fi decat benefic. Faptul ca nu-ti plac preotii si dogmatici, dar ca in acelasi timp ‘cauti’, este un lucru benefic. Si eu la randul meu sunt intr-un continuu proces de cautare, asa incat nu stiu cat de eligibil sunt in a da sfaturi. Pot doar sa-ti urez sa-ti urmezi in continuare instinctele si sa nu-ti ‘tradezi’ intuitia. ‘Inima’ cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste, nu?
Te astept oricand cu intrebari si, de ce nu, cu informatii despre noile tale descoperiri!

A.

Răspunde

lavinia 21 iulie 2013 la 19:38

am o intrebare la dumneavoastra:cu taratele de psyllium se poate si slabi?eu am inceput de astazi si mi sa spus sa beau de trei ori pe zi inainte de masa cu o ora cate o lingura de tarate in 150 mm de apa,,este chiar adevarat?

Răspunde

adisandu 21 iulie 2013 la 22:27

buna lavinia,

la aceasta intrebare am mai raspuns aici:

https://adisandu.ro/lifestyle/psyllium-tarate-seminte-de-in-detoxifierea-organismului/

taratele de psyllium pot ajuta in curele de slabire, in sensul ca acestea ajuta la instalarea mai rapida a starii de satietate. practic acestea isi maresc volumul de sapte ori.

mult succes!

Răspunde

lavinia 21 iulie 2013 la 22:50

multumesc pt raspuns

Răspunde

Lasa un comentariu