Targ vegan Craciun 2019

Christmas VegFair, primul festival vegan de Crăciun din România! 19-21 decembrie la Casa Universitarilor, București

by adisandu on 24 noiembrie 2019

in Lifestyle,Veganism

0 comentarii | 331 VIZITE 

De Crăciun,
Fii mai bun,
Alege un târg vegan!
targ vegan craciun bucuresti

Încurajați de succesul primului festival vegan – VegFest, care a reușit să strângă în această vară peste 6000 de vizitatori în curtea și grădina Casei Universitarilor, am decis să organizăm în această iarnă un altfel de târg de Crăciun. De ce altfel? Pentru că ne propunem să vă convingem că vă puteți bucura de toate bunătățile tradiționale de Crăciun, fără a folosi produse de origine animală. Avem bucuria de a vă invita, așadar, la un târg 100% vegan: trei zile de răsfăț culinar cu alternative vegetale la produsele tradiționale de Crăciun, cadouri vegane și cruelty-free pentru cei dragi, pachete-cadou de la sponsorii noștri pentru copii, o seară de stand-up comedy, proiecții cu lumini festive și, bineînțeles, un concert de colinde cruelty-free, fără vânători.

VegFair este festivalul tuturor celor interesați de impactul lor asupra acestei lumi, indiferent dacă asta înseamnă preocupări precum reducerea amprentei de carbon, sustenabilitate, reciclare, ecologie, protecția animalelor.

Noi, cei de la Asociația Veganilor din România, credem în puterea deciziilor individuale și în capacitatea oamenilor de a schimba, odată cu obiceiurile și lumea în care trăiesc. Din acest motiv, sprijiniți de mulți voluntari, dornici să schimbe lumea în bine, organizăm anul acesta primul festival vegan de Crăciun din România.

Festivalul va avea loc în perioada 19-21 decembrie la Casa Universitarilor, și va strânge laolaltă peste 50 de expozanți, workshopuri, asociații din zona drepturilor și protecției animalelor, ateliere de gătit, activități de wellbeing, ateliere pentru copii și speach-uri. Totul într-o atmosferă de festival, cu muzică bună, mâncare delicioasă și oameni care merită ascultați.

Într-un Ted Talk din 2008 scriitorul Chris Abani spunea că “lumea nu este salvată niciodată prin gesturi mesianice, ci printr-o acumulare simplă de gesturi nobile, blânde şi aproape invizibile de compasiune”.

Ceea ce își propune VegFair este să arate cât de simplu este să introducem aceste gesturi în viața noastră de zi cu zi, cât de simplu este să susținem afaceri și proiecte care nu pun pe primul loc profitul, ci responsabilitatea față de animale, de mediu înconjurător și de sănătatea oamenilor, pe scurt, cât de simplu este să devenim consumatori responsabili. Ne (re)vedem în decembrie într-o atmosferă festivă, plină de suprize și de gustări delicioase.

Schimbarea începe cu tine. Schimbarea începe cu VegFair.

De Crăciun alege compasiunea, alege vegan!

S-ar putea sa te intereseze si:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: