Masti de protectie reutilizabile

Masti de protectie reutilizabile din 3 straturi de la Dr. Fashion

by adisandu on 18 mai 2020

in General

0 comentarii | 254 VIZITE 

Mastile de protectie reutilizabile de la Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluid, impiedicând intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura. Masca refolosibila Doctor Fashion se poate ajusta usor pentru adulti, adolescenti sau copii. Este conceputa pentru a fi confortabila, respirabila si ușoara pentru uzura de toată ziua (sub 20 gr), avand cusături interioare foarte  moi. Designul ergonomic al mastilor de protectie fashion urmareste anatomia nasului, iar buclele de urechi reglabile ajuta la fixare precisa in jurul fetei, acoperinnd correct atat nasul, dar si gura. Aceste masti reutilizabile sunt ideale si pentru praf, alergii, fum, poluare, cenusa, polen, hobby-uri, gradinarit, calatorii, potrivite pentru casa sau locuri publice.

Masti de protectie refolosibile din 3 straturi de tesatura tehnica usoara

Masti de protectie refolosibile
Startul superior este hidrofob (rezistent la fluide) și antibacterian – pentru a proteja impotriva lichidelor si contaminantilor. Partea interioara este formata  din strat dublu de tesatura tehnica usoara, respirabila, antibacteriana – pentru o filtrare optima, inhiband cresterea bacteriilor daunatoare corpului

  • Reutilizabile si durabile: pot fi sterilizate foarte usor prin calcare.
  • Rezistente la clor si produse pe baza de clor.
  • Usor si rapid de intretinut, practice, pentru ritmul.
  • Îngrijire ușoară, rapidă și convenabilă, pentru modul de viață ocupat.

Mastile de protectie Dr Fashion va vor ajuta sa respirati într-un mod mai curat si mai sanatos: masti de protectie pentru copii si adulti.

  • Toate țesăturile și componentele sunt certificate Oeko-tex 100 (toate componentele acestui articol, adică accesorii, fire, tratamente au fost testate și nu conțin substanțe dăunătoare organismului uman).
  • Toate tratamentele pe materiale sunt certificate de laborator.

Mai multe detalii gasiti in magazinul online DrFashion.ro.

S-ar putea sa te intereseze si:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: