zambet perfect cu implant dentar, proteza dentara sau aparat dentar

Zambet perfect cu ajutorul implanturilor dentare, protezelor dentare fixe, aparatelor dentare sau albirii dintilor!

by adisandu on 4 iunie 2020

in General

0 comentarii | 273 VIZITE 

Te-ai întrebat vreodată ce contribuie la zâmbet perfect? Este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le văd când îi saluți și este un mod evident de a afișa plăcerea și bucuria.
Zâmbetul este un atu social. În afară de a fi un indicator al emoțiilor, îmbunătățește caracteristicile estetice ale feței unei persoane, ajută la crearea unei impresii pozitive durabile la interlocutor și la construirea de relații de durată. Iar dacă ești în preajma unui eveniment deosebit din viata este evident de ce ai nevoie de un zambet perfect.

Dar ce anume face un zambet de nota 10?

Dinții – implantul dentar poate fi solutia pentru dintii lipsa

zambet perfect, implant dentar, proteza dentara, aparat dentarEvident, dinții reprezinta un punct focal atunci când vine vorba de frumusetea zâmbetului. Cele mai importante lucruri sunt culoarea, forma și alinierea dinților, si daca ai destul timp pana la eveniment, iar dintii tai au nevoie de implanturi dentare sau chiar de o proteza dentara fixa totala sau partiala, este cazul sa-ti faci o programare la stomatolog. Lucrarea necesara ca sa arati foarte bine nu va dura doar in noaptea nuntii, ci va fi o alegere pe timp indelungat asa ca rezolva-ti problema din timp. Cunosc un caz, amuzant oarecum, cu o mireasa care si-a pus implant dentar inainte cu doua zile de petrecerea de nunta si chiar in seara aceea dintele care fusese montat in graba i-a cazut. Fireste, problema s-a rezolvat ulterior, dar intr-un fel, nunta fetei a fost compromisa. Si nu vrei sa fii ca ea, asa ca rezolva-ti problemele dentare din timp.

Culoarea dintilor – albire dentara

Culoarea dinților conteaza. Un zâmbet frumos este cel mai adesea asociat cu dinții albi, nu degeaba unii asociaza dintii albi, translucizi cu perlele. Desi albul dinților este doar un factor, daca ei sunt patati sau decolorati vor face zâmbetul mai puțin atrăgător. Din fericire exista optiuni de albire dentara, de la pasta de dinti speciala, pana la anumite tratamente de albire dinti profesionale, in care se folosesc inalbitori speciali, aparate dentare cu scop de albire care efectiv schimba culoarea dintilor, nu numai daca ei sunt patati ci si daca in mod natural nu au fost foarte albi.

Simetria dentara – solutia poate fi un aparat dentar

Un zâmbet frumos este în general legat și de o oarecare simetrie dentara. De obicei, cei doi dinți din față, superiori (incisivii centrali) sunt foarte simetrici, sau cel putin asa ar trebui sa fie, iar linia dintre ei ar trebui sa fie o continuare a liniei mediene a fetei in intregimea sa. Dar si aici exista solutii pentru indreptarea dintilor, cum ar fi aparatul dentar fix metalic sau ceramic si aparatul dentar safir sau aparatul dentar invizibil Invisalign. Trebuie avut in vedere ca pentru un tratament ordodontic este necesara o perioada de pana la 2 ani. Din acest motiv trebuie mers din timp la medicul ortodont.

S-ar putea sa te intereseze si:

Lasa un comentariu

Articolul precedent: