Implant dentar Dental Premier

Implant dentar de calitate la Clinica Dental Premier din Bucuresti

by adisandu on 13 mai 2020

in General

0 comentarii | 303 VIZITE 

Problemele care apar la nivelul danturii necesita atentia imediata a stomatologului pentru ca orice amanare poate favoriza dezvoltarea altora. In cazul persoanelor care se confrunta cu pierderea unuia sau a mai multor dinti, implantul dentar este solutia ideala recomandata de medicii specialisti in implantologie dentara ai clinicii Dental Premier din Bucuresti.

Reconstructia dintilor lipsa este necesara cat mai repede pentru a preveni retractia gingiei, dar si pentru a opri atrofierea osului, totodata favorizand montarea unei proteze dentare fixe pe implanturi (coroana dentara sau lucrare fixa alcatuita din mai multe coroane dentare unite), pe radacina artificiala reprezentata de un surub special din titan inserat in locul celei naturale, si anume, implantul dentar. Un astfel de dinte artificial se comporta identic cu cel natural, pastrand atat aspectul estetic specific, cat si functiile de baza ale acestuia.

Implantologie dentara premium la preturi rezonabile in cadrul clinicii Dental Premier

Poate beneficia de o reconstructie cu implant dentar oricine are unul sau mai multi dinti lipsa. Detalii despre dificultatea operatiei le vor fi furnizate pacientilor in cadrul unei consultatii de specialitate de catre medicii ultraspecializati in implantologie si chirurgie dento-alveolara. Orice intrebae legata de implanturile dentaer, fie ca se refera la varsta minima sau maxima la care ar putea fi realizat etc, poate fi adresata unui reprezentant al clinicii.

Care sunt avantajele implanturilor dentare?

implant dentarAvantajele implanturilor dentare sunt numeroase. Pe langa faptul ca vor asigura senzatia de dinti naturali, acestea favorizeaza imbunatatirea aspectului estetic al zambetului, elimina defectele de fonatie, cresc calitatea vietii sociale si implicit si increderea in propria persoana. Intr-un cuvant, iti pot reda zambetul perfect intr-un timp foarte scurt!

Pentru ca vizeaza tehnici performante si au o baza solida de cunostinte, rezultate in urma studiilor de specialitate, medicii specialisti implantologi si proteticieni redau prin acestea pacientilor functia de masticatie, cu rol deosebit de important in ceea ce priveste buna desfasurare a functiilor gastrice. Un avantaj major pe care il aduc implanturile dentare in restaurarea danturii se refera la eliminarea unor neajunsuri specifice alternativelor, de tipul protezelor dentare mobile.

Care sunt etapele implantului dentar?

Procesul propriu-zis  de rescontructie a unui sau mai multor dinti lipsa cu implant dentar vizeaza trei etape: pregatirea, procedura chirurgicala de inserare si partea de protetica dentara. In cadrul celei dintai se realizeaza consultatiile necesare, radiografiile  si/sau computerul tomograf dentar, si alte analize de laborator necesare in vederea interventiei chirurgicale.

Apoi se intervine chirurgical, pentru inserarea implantului dentar in osul maxilar sau mandibular. In maxim 24 de ore de la inserarea implantului dentar, pacientii pot beneficia optional si de lucrare fixa provizorie, astfel incat pot manca si zambi normal pe toata durata tratamentului. Dupa o perioda de aproximativ 2-6 luni urmeaza etapa de protetica dentara definitiva, in cadrul careia se realizeaza lucrarea finala fixa (dinti ficsi definitivi).

Mai multe informatii despre proceduri, durata si preturile implanturilor dentare pot fi regasite pe site-ul oficial al clinicii dentalpremier.ro.

S-ar putea sa te intereseze si:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: