Adevaruri despre Rosia Montana

Cateva adevaruri despre Rosia Montana…?

by adisandu on 4 septembrie 2013

in General

1 comentariu | 775 VIZITE 

Dupa jafurile comise in ultimii 23 de ani, păstorii plebei romanesti au socotit ca prostimea e atat de adormita si dezinteresata de soarta tarii, incat pot sa ciordeasca fara niciun fel de subtilitati bomboana de pe coliva (pentru ca frisca de pe tort s-a evaporat demult…).

Dincolo de toata fanfaronada politicianista ambalata frumos (dar rusinos) de o agentie de publicitate renumita a unor mari romani (vezi Bogdan Naumovici si Leo Burnett), exista niste interese uriase pentru zacamintele de la Rosia Montana.

Stiu ca toate informatiile de mai jos pot fi gasite in online, doar ca sunt imprastiate.

Despre campania de promovare a exploatarii RMGC de la Rosia Montana:

prostitutie-frate-bogdan-naumovici1. Firma lui Bogdan Naumovici a incasat 1.35 miliane de euro timp de 3 ani pentru campania RMGC, urmand sa mai incaseze inca 800 mii de euro in cazul in care aceasta ar fi avut succes.

2. Campania lui Naumovici a fost interzisa la un moment dat pentru badvertising (un fel de prostitutie in publicitate).

Ce inseamna BADVERTISING? Fapta publicitara (injositoare) comisa in interesul unui client care plateste, pentru a-si procura mijloacele de existenta; supunerea integritatii sau a verticalitatii unui profesionist in publicitate sau a unei persoane cunoscute, care prin dobandirea de foloase materiale, va promova sau va distorsiona adevarul in interesul ilicit sau obscur al unui antreprenor.

Trist dar adevarat. Nu mai exista verticalitate, daca o companie de prestigiul Leo Burnett a ajuns sa promoveze minciuna si incalcarea legii.

Despre zacamintele estimate la Rosia Montana:

Datele oficiale arata urmatoarele cantitati de metale:

zacaminte-rosia-montanaAur – 300 tone
Argint – 1.800 tone
Germaniu – 4.000 tone
Vanadiu – 500.000 tone
Molibden – 2.000 tone
Bismut – 4.000 tone
Nichel – 6.000 tone
Crom – 10.000 tone
Titan – 200.000 tone
Cobalt – 6.000 tone
Galiu – 60.000 tone
Arseniu – 1.000.000 tone

Alte voci spun cu totul altceva:

1. In Muntii Apuseni exista cel mai mare zacamant de argint si aur din Europa.

2. Desi in proiect se vorbeste de circa 330 de tone de aur, tot mai multe voci vehiculeaza o cantitate de peste 800 de tone de aur, unii mergand cu estimarile chiar pana la 4000 de tone.

3. In proiect se estimeaza circa 1680 de tone de argint, in timp ce aceleasi voci sustin o cantitate de peste 2300 tone.

4. Se presupune de asemenea ca ar exista si metale rare precum uraniul si wolframul (tungsten), insa oficial pana acum nu s-a pomenit niciun cuvant despre acestea.

5. Desi aparent tinta principala ar fi aurul si argintul, ultimele estimari arata ca celelalte metale rare care vor fi extrase valoreaza de circa 4 ori mai mult decat primele doua.

Stiati ca titanul, vanadiul, wolframul si molibdenul sunt foarte cautate pentru industria constructoare de nave spatiale?

Si, in cele din urma si cel mai important aspect al eventualei exploatari cu cianuri:

Membri ai Academiei Oamenilor de Stiinta au explicat clar care sunt efectele cianurilor rezultate din exploatare asupra organismelor vii: moarte sigura pentru mediu, plante, animale si oameni pe o raza de sute de km (inclusiv in tarile vecine) din cauza vaporilor de cianura care se ridica in aer…

Adevaruri despre Rosia Montana? Daca interesele si cantitatile de metale vehiculate pot fi pure speculatii sau simple estimari, singura certitudine care ramane este: CIANURA! Careia va conjur sa-i spuneti un mare NUUU!

S-ar putea sa te intereseze si:

{ 1 comentariu… citeşte-l mai jos sau adauga comentariul tău }

san.duross 8 septembrie 2013 la 21:54

cozile de topor ale reptilienilor trebuie sa crape , acesti annunaki sa plece pe nibiru al lor , pe ei romani!

Răspunde

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: