Fiţi alături de prietena mea, Dana!

Fiţi alături de prietena mea, Dana!

by adisandu on 16 mai 2011

in General

5 comentarii | 668 VIZITE 

Dragii mei, vă scriu cu speranţa că nu veţi rămâne indiferenţi la încercarea prin care trece prietena mea de la tango, Dana.

Dana are 36 de ani şi a fost diagnosticată acum doi ani cu cancer la sân. Fac un apel către voi pentru a o ajuta pe Dana, care are nevoie de 45.000 de euro pentru o operaţie specială în Turcia. În felul acesta Dana va putea să-şi păstreze sânul afectat de tumoră.

Vă rog să citiţi povestea Danei pe anul-transformarii.blogspot.com şi să o ajutăm să-i construiască un final fericit.

Vă redau mai jos şi conturile în care puteţi să faceţi o donaţie, oricât de mică, pentru a o susţine pe Dana. Vă mulţumesc!

RO11BACX0000000180951000, RON
RO81BACX0000000180951001, EUR
SWIFT :BACXROBU
UNICREDIT BANK
ENE DANIELA CRISTINA
CNP2741207414511

  

Doneaza prin Paypal

Dana, suntem alături de tine!

S-ar putea sa te intereseze si:

{ 5 comentarii… citeşte-le mai jos sau adauga comentariul tău }

Alina- Cristina 17 mai 2011 la 8:38

Am citit povestea Danei… impresionanta poveste… impresionanta forta si sete de viata… Sunt sigura ca anul 2011 va fi anul vindecarii pentru ea – asa cum a spus. Sa daruim o picatura din fericirea noastra Danei! Si o picatura din bunastarea noastra…

Răspunde

adisandu 22 mai 2011 la 17:18

Multumesc pentru sustinere Alina si daca poti da mai departe mesajul.

Răspunde

vasile 10 iunie 2011 la 11:40

Am pe masa un mesaj primit pe mail care are ca titlu: “Orice tip de cancer se vindeca NATURAL!!!”
E vorba de un remediu prezentat de un calugar franciscan, din Bélen (Brazilia), care , actualmente este profesor la Seminariul din Bélen – numele lui e Fray Romano;remediul se poate prepara acasa:
a. 1/2 sau 1kg de miere de albine
b. 2 frunze mari sau trei frunze mai mici de Aloe Sabila (vera)
c. 3 linguri de Cognac, Whisky sau Tuica (dilatator)

Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza; apoi planta se taie bucati mici; astfel taiata planta, se introduc toate elementele intr-un mixer si amesteca pana se obtine o pasta vascoasa care poate fi intrebuintata ( pasta poate sa stea in frigider sau afara, dupa dorinta fiecaruia.

NU TREBUIE SA SE SCOATA PARTEA EXTERIOARA A FRUNZEI SI NICI SA NU SE TREACA PRIN SITA ACEST REMEDIU

La sfatul calugarului: se ia o lingura mare de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de fiecare masa; cura de cel putin 10 zile si numai daca analizele arata ca nu ati avut rezultatul scontat, se mai poate repeta de inca 4 ori, pana la remediere totala.

Se spune ca acest calugar trateaza gratuit zeci de persoane de-acolo (din imprejurimi), cu rezultate optime.

In mail e dat si numarul de telefon la care poate fi gasit un domn pentru detalii in cazul unei persoane care a fost vindecata de cancer pulmonar: dl Fausto Pimentel, in Santo Domingo: (809) 247-2316

My poinft of view: mai sunt mesaje de acest gen care apar pe net si n-am verificat nici unul dintre ele; or mai fi si alte remedii naturiste care nu sunt cunoscute sau nu se fac cunoscute din varii interese; nimic nu este intamplator pentru ca pana la urma viata este un dar si multumim in fiecare zi pentru acest dar….

Cu drag,

Răspunde

adisandu 10 iunie 2011 la 11:53

Da, multumim Vasile. Nu am mai auzit de acest remediu. Numai bine.

Răspunde

vasile 10 iunie 2011 la 11:52

Articolul despre reteta calugarului brazilian care actualmente este la Belen, poate fi gasit si aici: http://www.asociatiapavel.ro/index.php?ln=ro&cat=114;

Răspunde

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: