Interpretarea aurei energetice umane – Aura verde-închis

Interpretarea aurei energetice umane – Aura verde-închis

by adisandu on 12 mai 2010

in Ezoteric

0 comentarii | 3945 VIZITE 

Persoanele de culoare verde-închis

Persoanele de culoare verde-închis sunt isteţe, inteligente şi pline de viaţă. Sunt comunicative, organizate, ambiţioase, şi le place să fie înconjurate de oameni, natură, bani şi lux. Acestea îşi exprimă convingerea că fiecare fiinţă umană ar trebui să trăiască în bogăţie şi belşug. Echilibrul şi armonia lor cu natura se reflectă în aptitudinea de organizare şi tratare a bunurilor materiale şi a prosperităţii. A trăi în legătură cu natura, înseamnă pentru ei trăirea în bogăţie şi experimentarea totală a vieţii. Persoanele “verzi” reprezintă echilibrul dintre trup şi suflet. “Verzii-închişi” sunt comunicativi, ca “verzii”, însă ei o fac cu mai multă putere şi intensitate. Toate persoanele “verzi” au un cuget mental şi rapid, dar “verzii-închişi” reacţionează incredibil de repede, mai detaliat şi mai dinamic. Lor le place să facă parte dintr-un grup, pentru că au nevoie de stimulare şi interacţiune continuă. Conversaţiile cu prietenii sau cu partenerii de afaceri şi împărtăşirea unor idei sau gânduri sunt aşa de înviorătoare şi regeneratoare ca un duş. Au nevoie de fricţiunile generate de interacţiunile umane. Ştiu şi cum să se exprime, apoi sunt şi foarte comunicativi şi ştiu cum să-şi facă o impresie bună în faţa celorlalţi.
Le place să dea sfaturi şi să sugereze celorlalţi ce să facă. Ei cred că ştiu totul mai bine, ceea ce de multe ori este adevărat. Ei sunt profesorii perfecţi şi comunicativi. Comunicările viguroase, rapide şi exacte le face posibil să-şi exprime ideile cu forţă şi claritate. În mare parte spun şi ceea ce gândesc. “Verzii-închişi” au abilitatea de a pricepe repede chintesenţa unei conversaţii. În timp ce alţii au nevoie de zeci de minute sau chiar de mai multe ca să explice o situaţie sau un fenomen, “verzii-închişi” pot explica în câteva cuvinte. Pe de altă parte, dacă sunt nefericiţi sau frustraţi, se descarcă şi dau drum liber verbal frustrării. Ofensiva lor verbală taie de multe ori în carne vie. Este greu să ieşi învingător dintr-o discuţie în faţa unui “verde-închis”. “Verzii-închişi” trebuie să se stimuleze în continuu sau trebuie să fie stimulaţi de alţii. Se plictisesc repede. Este greu pentru ei să se relaxeze mental sau să perceapă clipa eliberării totale a minţii. Mintea lor lucrează prea repede şi este prea activă ca să se destindă sau să se relaxeze. Le place să comunice cu alţii, să vorbească cu alţii, să se uite la un film sau să citească o carte interesantă, pentru a se relaxa şi a-şi încărca bateriile. “Verzii-închişi” sunt ambiţioşi şi vor să-şi atingă obiectivele. Ei percep viaţa prin mintea lor rapidă şi competitivă. Cel mai îndrăzneţ obiectiv pe care şi-l pot propune, este de a fi productivi şi perfecţi în munca şi viaţa lor. După ce şi-au atins obiectivele, se simt minunat. Ei privesc viaţa ca o listă a “planurilor” măreţe. Aceste scopuri şi ambiţii specifice fac viaţa lor mai specială. Pe de altă parte, însă, câteodată, după ce şi-au atins obiectivele, simt un oarecare gol în viaţa lor. Scopul acestor persoane este să savureze viaţa şi s-o cunoască cu inima deschisă, să crească intelectual, să înveţe şi să trăiască ca idoli pentru ceilalţi. Spiritualitatea nu este un concept necunoscut pentru ei. Fiind foarte mentali şi având o percepţie rapidă, pot înţelege şi preda ce tratează religia sau Dumnezeu. Percep repede concepte spirituale din punct de vedere mental, însă dau de obstacole în perceperea cunoştinţei reale şi a legăturii cu izvorul lăuntric.

Muncă, carieră, alegerea profesiei: bancheri, antreprenori, avocaţi, specialişti în marketing, agenţi imobiliari sau brokeri, vânzătorii unor produse valoroase, administratori, producători şi consilieri financiari.

Citeşte mai multe despre aura energetică.

Dispozitivul torser vă protejează şi măreşte aura

S-ar putea sa te intereseze si:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: