Burzynski the movie – un film care poate salva vieţi

Burzynski the movie – un film care poate salva vieţi

by adisandu on 13 iunie 2011

in Ezoteric

4 comentarii | 3343 VIZITE 

Bun. În ultimele zile tot circulă un mail viral legat de antineoplaston, o descoperire a doctorului polonez Stanislaw Burzynski, în materie de vindecare a cancerului. L-am vizionat şi am rămas profund impresionat de rezultatele acestui tratament, dar nu şi uimit de adevărata luptă de gherilă dusă de către păpuşarii industriei pharma împotriva acestui om şi a rezultatelor sale. Ideea este că, prin acest tratament efectele secundare lipsesc cu desăvârşire (spre deosebire de ravagiile chimioterapiei sau ale radioterapiei), în timp ce rata de supravieţuire creşte enorm. Industria cancerului este cea mai profitabilă din domeniul pharma, motiv pentru care lupta dusă împotriva oricărui remediu este necruţătoare. La nivel global, în jur de opt milioane de oameni mor anual din cauza cancerului. Tratamentele pentru cancer sunt extrem de costisitoare şi dacă ne rezumăm la un simplu calcul putem să schiţăm un profit colosal al industriei farmaceutice. Filmul poate vizionat pe vimeo.com. Am intrat in posesia documentarului, iar cei care doriţi să-l vizionaţi puteţi să mă contactaţi. Între timp, urmăriţi-l aici:

Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul oficial www.burzynskimovie.com.

S-ar putea sa te intereseze si:

{ 4 comentarii… citeşte-le mai jos sau adauga comentariul tău }

csilli 20 iunie 2011 la 12:23

Buna! As dori sa vad si eu acest film. Cel mai bine ar fi si cu subtitrare. Filmul pe care il ai tu are si subtitrare? Spune-mi te rog cum pot sa il primesc si eu de la tine. Multumesc anticipat.

Răspunde

Dora 25 iunie 2011 la 16:45

Stai linistit ca nu degeaba nu este inca aprobat antineoplastonul…daca ai stii de cate studii este nevoie pentru a aproba un medicament nou si pentru a-i dovedi eficacitatea…daca este intr-adevar bun o sa fie aprobat pe viitor, in urma studiilor randomizate (preparatul nu a demonstrat inca relevanta statistica)…sper sa fie cu adevarat bun si sa functioneze, poate dupa aprobare o sa scada si costurile tratamentului, care se ridica la 100.000 dolari pe an (la cel injectabil)…oricum la ora actuala este cel mai scump tratament alternativ al cancerului!!!

Răspunde

oni 7 august 2011 la 21:28

dar de ce este asa greu sa se aprobe un tratament nou? si in plus nu e nou. e din 1995, chiar mai devreme. nu se vrea a se aproba un astfel de tratament, in primul rand pentru ca ar muri aia care au inventat tratamentele actuale care nu vindeca, ci doar amelioreaza, tratamente care chinuie bolnavul. vazandu-se in fata sfarsitului, pacientul ar accepta orice daca ar stii ca ii va prelungi viata chiar si cu o zi, asa ca accepta tratamentele actuale aprobate, chinuitoare, crunte, dumnezeule cat chin pentru cateva zile in plus. si pentru sida exista tratament, dar nu se da pe piata ca trebuie sa se mai vanda si alea facute sa tina cat de cat in frau. probabil ca au contracte pentru productia lor semnate si platite pe 100 ani si pana nu se termina termenii contractuali nu au cum sa mai bage pe piata ceva nou

Răspunde

adisandu 7 august 2011 la 23:14

oni, cancerul este o adevarata afacere pentru industria farmaceutica. practic din medicamentele cumparate pentru ‘tratarea’ acestuia, rezulta cea mai mare parte a profitului in acest domeniu. prin urmare, sa nu ne asteptam sa vedem pe piata prea curand un tratament minune, chiar daca acesta ar exista deja. trist, dar adevarat…

Răspunde

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: