Expozitie de produse bio, terapii alternative naturiste si tratamente balneo – BUCURESTI – 28 iun – 1 iul SALA PALATULUI

Expozitie de produse bio, terapii alternative naturiste si tratamente balneo – BUCURESTI – 28 iun – 1 iul SALA PALATULUI

by adisandu on 21 iunie 2012

in Lifestyle

0 comentarii | 365 VIZITE 

Scopul acestei expozitii este de a incuraja consumul de produse naturale si traditionale fabricate in Romania. Firmele participante activeaza in urmatoarele domenii: suplimente naturale, bio, sucuri de fructe si legume, vinuri, muraturi, produse apicole, tratamente naturale, nutritie, bucatarie vegetariana, produse ecologice, tratamente balneoclimaterice, medicina alternativa, terapii neconventionale.
Expozitia Universul Sanatatii va reuni firme care pun la dispozitia publicului larg atat produse alimentare si cosmetice naturale cat si servicii care sa ajute la adoptarea unui stil de viata sanatos. Evenimentul isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos su diminuarea expunerii populatiei la factorii de risc.
Pe langa prezentarea produselor expozantilor, vizitatorii vor putea sa participe la o serie de sesiuni de comunicare, workshopuri, prezentari si demonstratii, lansari de carte SANATATEA ARE GUST, MIHAELA BILIC si de produse, demonstratii de arta servirii ceaiului, precum si programe pentru copii, muzica populara dar si  o tombola cu tragere la sorti. De asemenea nu vor lipsi demonstratii de dansuri sportive si culturism, prezentari de moda SONIA TRIFAN etc.

Mai multe informatii puteti gasi pe  terapeuti.ro

S-ar putea sa te intereseze si:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: