TERAPIA BOWEN – o demonstraţie de forţă a organismului

TERAPIA BOWEN – o demonstraţie de forţă a organismului

by adisandu on 13 mai 2011

in Lifestyle

0 comentarii | 2616 VIZITE 

O terapie complementară, numită terapia Bowen sau Bowtech (prescurtarea de la Bowen Technique) reprezintă revelaţia ultimilor ani, în România.

Descoperită în anii ’50  de către Thomas Bowen din Australia, Bowtech este astăzi cotată ca fiind cea mai spectaculoasă terapie complementară datorită rapidităţii apariţiei rezultatelor pozitive cât şi a simplităţii sale.

Prin intermediul terapiei Bowen, organismul uman este „convins” să facă o adevărată demonstraţie de forţă în procesul de autovindecare.

Terapia se bazează pe ideea că în stare de relaxare profundă, organismul îşi reactivează capacitatea de autovindecare.

În ce constă terapia şi cum decurge o şedinţă?

Se fac anumite mişcări cu pauze între ele de câteva minute, pe puncte prestabilite de pe corp. Astfel sunt transmise semnale la creier prin care practic i se propune organismului reactivarea acelei stări originale de sănătate de 100% pe care o deţine în memoria celulară încă de la concepţia sa.

Starea de relaxare profundă se va instala foarte repede, aşa că misiunea de autovindecare va fi mult mai uşoară.

Întreaga şedinţă durează între 30 şi 60 minute şi se face o dată pe săptămână.

Ritmul de vindecare va fi propriu organismului, el dictând totodată şi priorităţile în rezolvarea problemelor de sănătate cu care ne confruntăm.

Bowtech abordează organismul ca un întreg. Chiar dacă există o problemă pe care omul a uitat să o menţioneze sau nu o cunoaşte, în procesul de vindecare corpul va lua în calcul şi respectiva problema.

Rezultate şi beneficii

Rezultatele obţinute cu ajutorul terapiei Bowen sunt extraordinare, existând cazuri în care chiar şi după prima şedinţă, apare o ameliorare a stării de sănătate. Nu se poate spune de câte şedinţe este nevoie întrucât depinde exclusiv de organismul fiecăruia. Sunt foarte multe situaţii în care după 5-6 şedinţe oamenii îşi revin foarte bine.

În cazul problemelor grave există anumite protocoale (proceduri care se fac într-o ordine bine stabilită) ce se întind pe parcursul a 24 – 25 de şedinţe.

De asemenea, un lucru foarte important este că nu trebuie să ai neapărat probleme de sănătate pentru a beneficia de Bowtech. Orice om, indiferent de vârstă, poate să primească binefacerile acestei terapii total non-invazive.

Beneficiile sunt majore. Terapia Bowen reechilibrează organismul. Aşa se face că stresul este mult diminuat, somnul este mult mai profund, organele interne încep să funcţioneze normal, gândirea se limpezeşte, articulaţiile şi muşchii încep să nu mai doară. Practic se produce o detensionare şi o intrare în funcţionare normală a tuturor sistemelor noastre (nervos, muscular, osos, circulator, limfatic, endocrin).

Trebuie ştiut că 90% dintre cazurile care apelează la terapia Bowen, răspund pozitiv la tratament, un procent mai mult decât încurajator.

Afecţiuni în care Terapia Bowen dă rezultate

Terapia Bowen prezintă o gamă foarte largă de afecţiuni în care dă rezultate bune şi foarte bune.

Afecţiuni care răspund foarte bine la Bowtech, sunt: umăr înţepenit, probleme la genunchi, luxaţie a gleznei, migrene – dureri de cap, stres, atacuri de panică, simptome astmatice şi bronşite – RSI, dureri de spate – sciatică, scolioză, lordoză, cifoscolioză, discopatie, imobilitate a gâtului, leziuni datorate activităţii sportive, atacuri cerebrale, alergii de primăvară, probleme renale, oboseală acută şi cronică, incontinenţă nocturnă.

Unele dintre afecţiunile în care s-a demonstrat o ameliorare după terapie Bowen sunt: Scleroza Multiplă, paralizie cerebrală, paralizie facială periferică, distrofie musculară, CFS, mialgie fibrinoasă, boala Parkinson.

Mai multe detalii, puteţi găsi pe: http://terapiebowen.ro , http://terapiabowen-bowtech.ro .

Pentru cei interesaţi de un tratament bowtech, pot apela la terapeutul Alexandru IVAN (grad avansat) – tel. 0745 068 693, Adresa Cabinet terapia Bowen: B-dul Decebal, nr. 14, bl. S6, sc. C, et. 1, ap. 47, sector 3, Bucureşti.

S-ar putea sa te intereseze si:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: